Emma Motion

Europa’s eerste smart matras met Infinite AI Sense-technologie

Een volledig automatisch en smart matras dat zich aanpast op hoe je slaapt

Infinite AI Sense

De meest geavanceerde slaaptechnologie ooit

Infinite AI Sense registreert veranderingen in je slaappositie en reageert daar automatisch op, en is exclusief bij Emma verkrijgbaar. In de Infinite AI Sense-laag zijn 360 bewegingsdetectors verwerkt die zelfs een muntje van 10 cent kunnen voelen. Je lichaam beweegt zich tijdens de nacht. De sensoren analyseren dit en gebruiken deze gegevens om direct de juiste aanpassing vast te stellen. Met Infinite AI Sense telt iedere seconde van je slaap.

SILENT MOVE IQ

Voel hoe je de hele nacht perfect ondersteund wordt

Silent Move IQ is een systeem dat de schuimlaag vergroot of verkleint door middel van lucht. Iedere aanpassing wordt gedaan naar aanleiding van hoe je van slaaphouding bent verandert en de mate van ondersteuning die je hebt aangegeven met de afstandsbediening of app.

Silent Move IQ past zich feilloos aan op je heup- en schouderzones, zodat je nog dieper slaapt.

De ultieme diepe slaap

Geniet van het ideale slaapklimaat voor een perfecte nachtrust

De toplaag van Emma Motion is gemaakt van het unieke Diamond Degree-schuim om de fase van diepe slaap te verlengen. Iedere nacht doorloop je in je slaap vier fases: sluimerfase, lichte slaap, diepe slaap en remslaap. De derde fase is de belangrijkste, hier kan je lichaam zich herstellen, uitrusten en werken aan je immuunsysteem. Meer diepe slaap betekent dat je fitter wakker wordt en overdag productiever kunt zijn.

De Diamond Degree-schuimlaag van Emma Motion bevat miljoenen drukgevoelige grafietdeeltjes. Als je gaat liggen, worden deze grafietdeeltjes samengedrukt en voeren actief een overschot aan warmte van het matras af. Hierdoor kan je lichaam de ideale temperatuur bereiken voor een diepere slaap. Dankzij het Diamond Degree-schuim slaap je dieper en langer en word je uitgerust wakker.

Slaap langer diep

Support Master-afstandsbediening en -app

Helpt om de perfecte instellingen voor je heupen en schouders te vinden

Emma Motion heeft in de onderste laag HRX-schuim twee ondersteuningszones: bovenin voor de schouders, in het midden voor de heupen. De mate van ondersteuning kun je met een druk op de knop van de Support Master-afstandsbediening instellen.

Met per zone zes niveaus van ondersteuning, biedt de Support Master-afstandsbediening in totaal 36 variaties om je nachtrust nog verder aan te passen. Er is ook een Support Master-app waarmee je het afstellen van je Emma Motion heel makkelijk met je telefoon doet.

KLAAR OM JE NIEUWE EMMA MOTION UIT TE PROBEREN?

Een Emma Motion-matras in huis halen is heel eenvoudig. Bestel het online en een speciale bezorgdienst brengt het bij je thuis.

10 jaar garantie

100 nachten proefslapen

Gratis bezorgen en retourneren